13. april 2010

My lucky week!

On Saturday, Pinneguri announced me as winner of her Easter contest. And today I heard, first by a congratulation from Knitnetty on Ravelry, and later directly from the publisher Samlaget, that my Selbu Sea Horse mitten won an extra price in their Selbu Mitten contest. You can see all the winners on their site. And spring is finally here!

8 kommentarer:

Rosalía sa...

congratulations!

Judith sa...

Gratulerer med begge deler!
Det var et morsomt påskekort du sendte. Og vottene fortjente en premie! De er tøffe.

Nina sa...

Congrats! :)

Bea sa...

Gratulerer!! :)

Det grøne garnet vert nok til noko fint, ein dag.. Hehe.. Eg har mykje anna garn eg har planer om å bruke først ;) Er ikkje så veldig glad i akrylblandinger, så det spørs om det blir noko til nokon andre ;)

Pinneguri sa...

Oj! Jeg kom innom bloggen din for å se om det snart ikke snart ble noe resultat fra selbuvott-konkurransen, og se her! Gratulerer så mye, det er absolutt fortjent det også. Du er kreativ med tyngde og passe alvor, og likevel original - det er pokker meg ikke en dårlig kombinasjon! Hadde Samlaget turd det så skulle du vært blant de første tre. Mener nå jeg, da.
Sendte du begge vottene dine, eller ble det "bare" sjøhestene til slutt?

torirot sa...

Gracias, Rosalía! Tusen takk! Kiitos, Nina!
---
Pinneguri - jeg sendte inn bilder av begge votteparene. Sjøhestvottene er vel de mest originale :-), og bildene av Peace&Love-vottene var nok ikke så gode (hadde nok vært bedre sjans om du eller Annepåalandet hadde sendt inn deres versjoner :-) )

Annepålandet sa...

Gratulerer! Jeg syns nå du skulle vunnet, jeg da. Men men, de var vel litt tradisjonelle de som satt i juryen, og det er jo greit nok, ettersom det var en selbuvottkonkurranse.
Skulle gjerne hatt mønster på alle vottene jeg, kanskje Samlaget lager en bok med vottene en vakker dag?

torirot sa...

Takk skal du ha, Anne! En bok hadde ikke vært meg imot heller :-)

Related Posts with Thumbnails